Examples of Hair Loss Treated by Vinci Hair Clinic

Är du orolig för håravfall och känner att det är något ofrånkomligt? Det behöver det inte vara. Om sanningen ska fram så finns det idag flera kirurgiska och medicinska behandlingar tillgängliga, som inte bara förhindrar håravfall utan också som förtjockar tunnare områden och återställer ens utseende så att det ser ut som om man har ett hårbeklätt huvud.

Intresserad av att få reda på hur?

Läs vidare för att ta reda på hur du kan lämna håravfallet bakom dig. Först, varför tappar vi hår? Manligt Skallighets Mönster (Male Pattern Baldness, MPB) är kopplat ihop med det en biprodukt till det manliga könshormonet Dihydrotestosteron (DHT), alla producerar det men det påverkar vissa män mer än andra. Håravfall kan variera från lite förtunning till bakåtgång och även kraftigt håravfall som endast lämnar lite förtunnat hår på sidorna och på bakre delen av huvudet. Vilken grad och form man har och får av håravfall är till största delen genetisk, men livsstil och andra faktorer kan också spela in när det kommer till hur snabbt och hur mycket hår man tappar. Några tror att det inte finns några fungerande metoder när det kommer till håravfall, och dessa personer väljer i regel att raka av allt sitt hår eller försöker ha en frisyr som ska dölja de områdena som förtunnas. Detta kan göra att håravfallet blir tydligare och att det syns tydligare vilket kan skapa stor orolighet.

1. Stoppa håravfallet

Det första vi gör är att stabilisera håravfallet, men hur? Speciellt i de tidigare stadierna av håravfall så finns det två FDA godkända mediciner som har visat goda resultat när det kommer till att reducera och stabilisera håravfall. Din konsulent kan hjälpa och guida dig för att hitta de bästa behandlingsalternativen för just dig och dina behov.

2. Få ditt hår tillbaka med en Vinci hårtransplantation

För de som vill återställa det redan tappade håret, och inte bara stabilisera håravfallet, så kan en hårtransplantation vara det enda fungerande alternativet. Fler och fler kändisar, såsom Wayne Rooney Mathew McConaughly är några av de 300 000 män som varje år genomgår en hårtransplantation. En Vinci hårtransplantation är en permanen lösning för att återställa hår och få det att se helt naturligt ut. Din stil och ditt utseende efter din hårtransplantation kommer se ut och känna som ditt riktiga hår, eftersom det är ditt riktiga hår. Om du tror att denna behandlingen har en prislapp som endast är till för världsstjärnor så har du fel, en hårtransplantation är enligt många prisvärd och det finns möjlighet att anordna en kostnadsfri avbetalningsplan som passar din budget.

Dan Before 2

Dan After

3. Skapa ett utseende av kort rakat hår i stället för skallighet

Om en kirurgisk hår restoration eller mediciner mot håravfall inte är lösningen, så kan en Micropigmentation i hårbotten (Scap Micro Pigmentation), eller en så kallad SMP tekning vara lösningen då det är en icke-kirurgisk lösning samt att det får dig att se ut som om du har ett rakat huvud i stället för att vara skallig. SMP tonar huden med ett färgpigment för att det ska se ut som kort rakat hår, det ser också helt naturligt ut och inget speciellt underhåll krävs.

Håravfall och restaurerings behandlingar är inte bara till för de rika och kändisar; Vinci Hair Clinic erbjuder kostnadsfria konsultation på samtliga av klinikerna. Behandlingsprogrammen är prisvärda för de flesta, och genom att erbjuda en kostnadsfri och räntefri avbetalningsplan så gör det, det lite lättare rent ekonomiskt.

4. Kontakta oss och får en kostnadsfri utvärdering

Att söka professionell hjälp är det första steget att återfå håret. Många önskar att de hade kontaktat oss och gjort något åt sina problem tidigare.

Kontakta oss nu för en kostnadsfri utvärdering från en av våra specialister. Vi har många kliniker runt om i Storbritannien som kan nås på följande telefonnr 020 300 494 84. Ett annat alternativ är att fylla i vårt formulär online och då får du mer information samt vänliga och förtroendeingivande råd. Alla foton som du ser på vår hemsida är riktiga foton på Vinci Hair Clinic patienter och anställda. Ingen fotoshop, inga modeller och inga köpta bilder används.

Vilket är ditt hår restaurerings alternativ?

Det finns ett stort antal alternativ tillgängliga, beroende på dina omständigheter och mål, allt från kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar mot håravfall.

Den första frågan man i normala fall ställer är: Är jag en kandidat för hår restauration? Det är viktigt att försäkra sig om att man väljer rätt behandlingsalternativ beroende på ens omständigheter. Vinci är dedikerade till att ge personliga och professionella råd, hjälp som får dig att fatta rätt beslut som ger dig det resultat som du vill ha.

Hårtransplantationer på Vinci Hair Clinic

Hårtransplantationer på Vinci Hair Clinic
En Vinci-hårtransplantation är ett öppenvårdsingrepp som utförs på en av våra specialiserade kliniker eller något av våra sjukhus världen över. Ingreppet består i att hår förflyttas från en plats på kroppen till en del av huden som är utan hår eller där håret håller på att tunnas ut.

Läs Mer

Mikropigmentering av hjässa/skalp

Mikropigmentering av hjässan/skalpen (Micro Scalp Pigmentation, MSP) är en effektiv behandlingsmetod för män och kvinnor som lider av hårförlust, antingen som en fristående behandlingsmetod eller kombinerad med hårtransplantation eller mediciner mot hårförlust. MSP får hjässan att se ut som en rakad hårbotten. Metoden döljer även ärrbildningar och kan vid olika typer av hårförlust användas kosmetiskt för att förbättra klientens utseende och självförtroende.

Läs Mer

Alternativa behandlingar mot manligt håravfall

Alternativa behandlingar mot manligt håravfall
Det finns många behandlingsalternativ för manligt med lätt till måttligt håravfall. Vinci Hair Clinics expertteam kan hjälpa dig att återfå det hår du tappat och ge dig en mer heltäckande hårväxt.

Läs Mer

Kontakta din närmaste Vinci Hair Clinic för mer information, få alla dina frågor besvarade över telefon eller helt enkelt kontakta oss för att boka en kostnadsfri konsultation med en av våra specialist som kan hjälpa dig att fatta beslut om en MSP är rätt behandlingsform för sig.