Hair Transplant for Women

De hårtransplantationer vi erbjuder kvinnor går till på samma sätt som de vi utför på män, även om det transplanterade hårets placering på hjässan och vilken målfrisyr som efterfrågas naturligtvis ofta är annorlunda. Både FUT- och FUE-metoden kan användas för att ge patienten håret tillbaka. I allmänhet brukar dock FUT-metoden vara att föredra, då den gör det möjligt att utföra förflyttningen utan att raka håret på varken sidorna eller baksidan av huvudet inför behandlingen. Som regel är en hårtransplantation en dagoperation: patienten bor en natt på hotell eller åker hem utan att behöva stanna på sjukhuset.

Vi på Vinci Hair Clinic har genomfört många hårtransplantationer på kvinnor på våra olika kliniker världen över. Transplantationerna sköts av vårt erfarna medicinska team av kirurger och transplantationstekniker, och patienten får lokalbedövning inför behandlingen. Operationen kan ta mellan ett par timmar till fem eller sex timmar beroende på hur långt framskridet håravfallet har varit.

En aspekt som skiljer sig vid hårtransplantationer på kvinnor är hur hårfästet utformas för att se så naturligt ut som möjligt. Faktum är att ett kvinnligt hårfäste kan ha motsatt form gentemot en mans: dess mitt sitter ofta högre upp på hjässan, medan hörnen ofta sitter lägre.

En personlig rådgivningssession kan hjälpa dig avgöra om du är en lämplig kandidat för en hårtransplantation, eller om någon alternativ behandling mot håravfall skulle passa dig bättre. Vår rådgivning är gratis och icke-förpliktigande.

Hårtransplantationer för kvinnor

Hårtransplantationer för kvinnor
Tyvärr blir det i dagens samhälle allt vanligare med kvinnligt håravfall. Tillståndet kan ha en lång rad olika orsaker och därmed vara svårare att diagnosticera än manligt håravfall.

LÄS MER

Alternativa behandlingar mot kvinnligt håravfall

Alternativa behandlingar mot kvinnligt håravfall
Det finns många behandlingsalternativ för kvinnor med lätt till måttligt håravfall. Vinci Hair Clinics expertteam kan hjälpa dig att återfå det hår du tappat och ge dig en mer heltäckande hårväxt.

LÄS MER

För mer information, kontakta din närmsta Vinci Hair Clinic. Du kan även ringa oss eller använda vårt kontaktformulär för att boka in en gratis rådgivningssession med en av våra specialister. Vi hjälper dig att avgöra vilken behandling som passar just dig.

Kontakta Vinci idag för att få gratis rådgivning

Få alla dina frågor om Vincis olika hårbehandlingsmetoder besvarade. Ta reda på hur du kan få ditt hår tillbaka med en av Vincis behandlingar mot hårförlust